Nyheter

Agris Media arrangerar skogskonferens

Publicerad: 18 oktober, 2018
Ikeachefen kommer – kommer du? Boka 8 mars 2019. Då samlas 300 aktiva skogsbrukare på konferensen Sydsvenskt Skogsbruk i Alvesta för en dag fylld med aha-upplevelser. I regi av Agris Media. Sydsvenskt Skogsbruk är den nya mötesplatsen för markägare, tjänstemän och forskare med [...] Läs mer »

Agris Media spanar framtid åt ny Mässa

Publicerad: 13 september, 2017
Agris Media är programpartner och ansvarig för att ta fram innehållet till Nordic Agro Summit. En helt ny, årligt återkommande mässa, i Malmö för professionella lantbrukare. Aldrig förr har så mycket kompetens inom jordbruksnäringen samlats på samma ställe i Sverige. En föränderlig [...] Läs mer »

Agris Media gör inslag för ATL -TV

Publicerad: 20 mars, 2017
Idag är det premiär för lantbrukstidningen ATL:s webb-tv. Fredrik Thunberg från Agris Media är en viktig kugge i arbetet med inslagen där han både är reporter och filmare. Vi ser fram emot fler spännande nyheter och inslag från Fredrik Thunberg. För andra aktörer inom de gröna [...] Läs mer »

Läge för bra maskinaffärer

Publicerad: 23 februari, 2017
I stora delar av Europa och Nordamerika är efterfrågan på lantbruksmaskiner låg. I Sverige är det lite annorlunda. I år finns stora möjligheter att göra bra maskinaffärer skriver Hans Dahlgren från Agris Media i en marknadsanalys för ATL. Inom flera segment av lantbruksmaskiner var [...] Läs mer »

Uppfödare rasar mot fästingmedel

Publicerad: 23 februari, 2017
Fästingmedlet Bravecto beskrivs som säkert för dräktiga tikar. Men flera hunduppfödare misstänker att det kan orsaka dräktighetsproblem och fosterskador. ”Jag fick fyra katastrofkullar. 7 av 18 valpar var dödfödda eller missbildade”, säger Ann Rode i Sjöbo. Hon är [...] Läs mer »