Nyheter

Agris Media spanar framtid åt ny Mässa

Publicerad: 13 september, 2017
Agris Media är programpartner och ansvarig för att ta fram innehållet till Nordic Agro Summit. En helt ny, årligt återkommande mässa, i Malmö för professionella lantbrukare. Aldrig förr har så mycket kompetens inom jordbruksnäringen samlats på samma ställe i Sverige. En föränderlig [...] Läs mer »

Agris Media gör inslag för ATL -TV

Publicerad: 20 mars, 2017
Idag är det premiär för lantbrukstidningen ATL:s webb-tv. Fredrik Thunberg från Agris Media är en viktig kugge i arbetet med inslagen där han både är reporter och filmare. Vi ser fram emot fler spännande nyheter och inslag från Fredrik Thunberg. För andra aktörer inom de gröna [...] Läs mer »

Läge för bra maskinaffärer

Publicerad: 23 februari, 2017
I stora delar av Europa och Nordamerika är efterfrågan på lantbruksmaskiner låg. I Sverige är det lite annorlunda. I år finns stora möjligheter att göra bra maskinaffärer skriver Hans Dahlgren från Agris Media i en marknadsanalys för ATL. Inom flera segment av lantbruksmaskiner var [...] Läs mer »

Uppfödare rasar mot fästingmedel

Publicerad: 23 februari, 2017
Fästingmedlet Bravecto beskrivs som säkert för dräktiga tikar. Men flera hunduppfödare misstänker att det kan orsaka dräktighetsproblem och fosterskador. ”Jag fick fyra katastrofkullar. 7 av 18 valpar var dödfödda eller missbildade”, säger Ann Rode i Sjöbo. Hon är [...] Läs mer »

Fästingmedel till hund granskas efter larm

Publicerad: 16 februari, 2017
Hundägare från Sverige och andra länder larmar om att det populära fästingmedlet Bravecto kan ge svåra biverkningar och rentav leda till döden. Nu har den europeiska läkemedelsmyndigheten EMA beslutat om en specialgranskning av medlet. En nyhet på ATL:s hemsida framtagen av Beatrice Palm, medarbetare på Agris Media. Tuggtabletten Bravecto lanserades för tre år sen och […] Läs mer »