Agris Media arrangerar skogskonferens

Publicerad: 18 oktober, 2018

Ikeachefen kommer – kommer du? Boka 8 mars 2019. Då samlas 300 aktiva skogsbrukare på konferensen Sydsvenskt Skogsbruk i Alvesta för en dag fylld med aha-upplevelser. I regi av Agris Media.

Sydsvenskt Skogsbruk är den nya mötesplatsen för markägare, tjänstemän och forskare med intresse för aktivt skogsbruk i södra Sverige.

Tillsammans manifesterar vi vår kraft och reflekterar över vilka anpassningar som väntar i en utmanande framtid med ändrad marknad, klimat, krav på hänsyn och näringspolitik.

Programmet börjar med ett pass ny kunskap där forskare från SLU, Linnéuniversitetet och Skogforsk presenterar de senaste resultaten.

Efter lunch berättar Ikeas skogschef Ulf Johansson vad som krävs för att man ska få sälja virke till en av världens ledande köpare av träprodukter.

Dagen avslutas med kaffe och en paneldiskussion mellan Sydsveriges virkesaktörer.

Totalt får du höra 20 talare berätta om vart världens mest aktiva skogsbruk är på väg – det i Sydsverige.

Konferensen kostar 1 500 kronor, men som medlem/kund till XX kostar det bara 950 kronor, exklusive moms. Och tänk på att konferensen är avdragsgill!

Anmälan sker på konferensen hemsida. Du kan också anmäla dig på sidan Sydsvenskt Skogsbruk på Facebook. Du kan också fylla blanketten nedan och skicka in anmälan till Sydsvenskt Skogsbruk, Pihls väg 5, 24561 Staffanstorp. Du kan också mejla in din anmälan till sydsvensktskogsbruk@agris.se.