Om oss

Agris Media är produktionsbolaget som är bäst på journalistik inom det som brukar kallas de gröna näringarna. Våra reportrar har lång erfarenhet, sammanlagt över hundra år, av skogs- och lantbruksjournalistik.

Idag är vi drygt fem medarbetare, de flesta också med ett förflutet från medieföretag inom tv, radio och tidningar utanför de gröna näringarna.

Agris Media startade sin verksamhet i juni 2015 som en konsekvens av att Lantbrukets Affärstidning ATL flyttade sin redaktion till LRF Medias huvudkontor i Stockholm. Vi som valde att stanna kvar i Skåne brinner fortfarande för den goda journalistiken. Vi ville fortsätta att skildra villkoren för landsbygdens företagare. Därför bildades produktionsbolaget Agris Media.

LRF Media är så här långt vår huvudsakliga uppdragsgivare och vi levererar regelbundet innehåll till ATL, webbsajten atl.nu, tidningen Land Lantbruk och Lantmannen.

Vi jobbar både med traditionell printjournalistik, webbtexter och videoproduktioner. Många av våra medarbetare är kända namn för läsare av LRF Medias produkter.

Agris Media är ett självständigt bolag och vår samlade kompetens gör oss till en attraktiv samarbetspartner för alla som verkar inom mediebranschen.