Ny medarbetare

Publicerad: 13 april, 2016

Anders Ingvarsson, med ett förflutet som lantbruksreporter sedan tidigt 90-tal, har nu anslutit till styrkorna på Agris Media. De sista tio åren var Anders anställd som reporter på tidningen Land Lantbruk i Stockholm, även om han hade sin bas i Skåne. Vi är glada över att få ytterligare en så kompetent medarbetare till vårt produktionsbolag. Anders har också tillsammans med journalisten  Ann-Helen Meyer von Bremen skrivit boken Makten över matkassen. En djupdykningen i de villkor som styr vad som slutligen hamnar på tallriken hos våra konsumenter. I boken beskrivs  en utveckling där det är lönsamt att amputera grisens knorr och proppa grisen full med antibiotika.

Med Anders Ingvarsson i laget har Agris Media samlat ett team som innehåller det absoluta toppskiktet av reportrar inom de gröna näringarna. Vi behärskar mjölk- och köttproduktion, växtodling, lantbruksteknik, ekonomi- och marknad, företagande på landsbygden, skogsägande och produktion, mm.